Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

        Σας καλωσορίζουμε στην νέα αυτή σελίδα μας που σκοπό έχει :
την Πρακτική Διδακαλία και εκμάθηση μέσα από βίντεο-την παρουσίαση του Έργου πρακτικών Βιβλίων με στόχο τη Διαδοση της Βυζαντινής μας Μουσικής.

     Σε ξεχωριστές ενότητες πάνω στο μενού θα βρείτε σελίδες με πλήρη μαθήματα οπτικοακουστικά τα οποία αφορούν τα πρακτικά βιβλία των εκδόσεων κακουλίδη.
(δείγματα δηλαδή που αφορούν τα βιβλία και τα cd -για ολοκληρωμένη εκμάθηση πρέπει να προμηθευτείτε τα αντιστοίστιχα βιβλία και cd)

     Πιό συγκεκριμένα Ο Διδάσκαλός μας πέρα από τα μουσικά βιβλία που καλύπτουν όλες τις λειτουργικές Ανάγκες έχει κάνει και ένα άλλο σπουδαίο ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ!!! Τα Πρακτικά βιβλία τα οποία μπορέι ο οποιοσδήποτε να βλέπει χύμα τα κείμενα και έχοντας μπροστά του όλη τη τυπική διάταξη γυρνώτας απλά τις σελίδες να ανταποκριθεί στις λειτουργικές ανάγκες ενός Ναού αφού έχει ακουσει το Δάσκαλο στο cd - H Μέδοθος είναι η εξής

 ΨΑΛΛΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 
 ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΕ CD  
ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 

ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ


Επίσης στη σελίδα αυτή θα βρείτε  όλες τις πληροφορίες γύρω από το πρόσωπο του χοράρχου καθώς επίσης για τα βιβλία του τα οποία υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός Νέου Ιεροψάλτου αλλά και ενός Παραδοσιακού με πείρα Ιεροψάλτου.

Τέλος υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από CD τα οποία αφορούν όλα τα βιβλία μας τα οποία θα βρείτε εντός της παρούσης σελίδας.